ONS VERHAAL


Door eigen persoonlijke processen werd ik me bewust van hoe belangrijk deze leerprocessen voor ons als mens zijn. Wanneer we de weg naar onszelf terug willen vinden. Beseffen hoe ver we van onszelf vandaan zijn en hoeveel we verleerd zijn van wat ons eigen was.

Deze processen zijn belangrijk voor onze eigen persoonlijke groei en ontwikkeling in transformatie wanneer we onszelf steeds weer een stapje verder uitdagen in nieuwe lessen, nieuwe mogelijkheden.
Hierdoor ben ik tot een volgende stap gekomen en neem ik je graag mee in een veilige ruimte waar we kunnen werken aan onszelf en onze processen. Of dit nu is voor je eigen persoonlijke spirituele groei of dat je deze kennis voor jezelf en voor de ander wil inzetten.  Komen we tot inzichten en verkrijgen we handvatten om het proces om te zetten in groei inplaats van onszelf te belemmeren en te beperken.

ONZE VISIE


In de tijd van nu zien we steeds meer hoe belangrijk het is om innerlijk werk te doen om schaduwstukken in het licht te zetten.

Hebben we steeds meer behoefte om ons zelf te onderwijzen, te transformeren zodat we kunnen groeien persoonlijk en spiritueel waardoor we steeds dichter bij ons natuurlijke wezen kunnen komen. Lichaam geest en ziel in afstemming met elkaar.


     ONZE MISSIE


  • Is om jou mee te nemen in jouw eigen space van persoonlijke processen voor bewustwording van wat er in het nu afspeelt en waardoor dit is ontstaan en wat je daar aan kan doen om uit deze cirkel van belemmeringen te stappen.

  • Is om je mee te nemen in een leeromgeving om
    nieuwe vaardigheden en kennis op te doen voor spirituele ontwikkeling en meesterschap. En dit weer door te geven in jouw eigen behandelingen of om door te geven naar anderen.